Камиони за цели товари

Ние превозваме вашите стоки бързо и сигурно.
Екипът на Сико Спед има дългогодишен опит в цялостно планиране на транспортни дейности и организация на превози на цели товари на територията на Европа.

Нашите спедитори осигуряват точния камион за Вашия товар навреме и намясто.

Управляваме богат набор от различни видове камиони – бордови, фургони, високо обемни, хладилни и други. Камионите, с които оперираме отговарят на последните изисквания в транспорта като олекотена конструкция, XL сертификат и с постоянна връзка с офиса.
Осигиряваме превоз и на опасни стоки, като разполагаме със сертифициарни специалисти в тази сфера. Контролът при товарене, укрепване и транспортиране е постоянен, за да покрием изискванията на европейските общностни стандарти и тези на нашите клиенти.

Сико Спед използва само лицензирани камиони с реални застраховки „Отговорност на превозвача“.
В нашата компания сме структурирали отделен екип, който се грижи за контрол на транспорта и в кризисни ситуации адекватно и навременно реагира.

Вярваме, че професионалните услуги, които предлагаме на отлични цени, сигурните камиони, винаги бързия отговор с оферта за цена ни правят доверен партньор за успеха на Вашия бизнес и ви разтоварват от грижата за превоза на вашите товари.

Професионални екипи от спедитори за различните релации

ГЕРМАНИЯ и АВСТРИЯ

БеНеЛюкс и СКАНДИНАВИЯ

ЮЖНА ЕВРОПА

ИЗТОЧНА ЕВРОПА

Свържете се с нас